söndag 14 mars 2010

Dåliga ursäkter

– Det känns grymt just nu. Allt vi gjort i 54 matcher faller på ett endaste mål i sista matchen, säger Luleås lagkapten Anders Burström. Joo, de gjorde det. Men en tanke bara, om ni spelat liiiiiiite bättre i de 54 tidigare matcherna så hade inte allt behövt avgöras i en match.


– Det är en svart dag för Luleå Hockey. Vi förlorar för att vi inte gör mål. (...). Det känns oerhört tungt just nu, säger Luleåtränaren Roger Rönnberg. Nähä! Menar du att ni förlorar för att ni inte gör mål?!?!? De är ju som bara de hockey går ut på, göra fler mål än motståndaren. Träna på de nästa säsong så kanske de går bättre...


– I andra perioden hade vi hur många chanser som helst som vi inte sätter, (...), säger Pär Arlbrandt. Nu satte du verkligen huvudet på spiken där, som Gunde säger: Nära gills inte på fortet.


– Det kändes hela tiden som det skulle gå vägen, men när man inte sätter sina chanser gör till slut motståndarna mål istället, så är det, säger Arlbrandt. Arlbrandt verkar ju åtminstone ha kommit på vad GREJEN med hockey är, fler mål än motståndaren.




Nää ja ä int bitter. Men slutspel hade varit roligt. Speciellt eftersom jag nu ju typ jobbar på Canal+ som ju sänder matcherna och jag kanske hade kunnat få vara med!

Inga kommentarer: