tisdag 8 juni 2010

Hur mycket har shejken av Abu Dhabi betalat?

Två och en halv timme reklam.
Man kan sammanfatta satc2 som en två och en halv timme lång reklampaus.
Det hände inget, de var Carrie som var nervös för sin relation med Mr Big. Dom andra var enbart bifigurer. Tidigare har de handlat om 4 new york tjejer, nu handlade de om produktplacering. Och lite om Carrie, men mest om Abu Dhabi.
Undrar hur mycket shejken av Abu Dhabi betalat för att få Abu Dhabi att nämnas så många gånger i filmen? Han får till och med sitt eget flygbolag, med säte i Abu Dhabi, att nämnas vid namn.
Mercedez-Maybach nämns säkert 5 gånger på 4 minuter när tjejerna anländer till Abu Dhabi. Och innan de åker till Abu Dhabi så åker Carrie tillbaka till sin gamla lägenhet för att skriva, och då panorerar kameran över loggan på kaffemaskinen som finns i Mr Big och Carries kök (som inte ligger i Abu Dhabi, utan i New York) och visar att klockan är 6.02 på morgonen.
Carrie ger en Rolex åt Mr Big och jag vet inte hur många gånger karaktärerna faktiskt SÄGER Rolex. Alldeles för många, till och med i Abu Dhabi nämns Rolex.
Sen är de ju den självklara produktplaceringen i form av påsar från de fina märkena. Till och med i Abu Dhabis öken visar dom påsar från Dior.
See what i mean? Efter att ha nämnt Abu Dhabi jobbigt många gånger, på jobbigt klumpiga ställen så tycker jag att även jag borde få betalat av shejken av Abu Dhabi.

Inga kommentarer: