onsdag 21 juli 2010

Liiiite positivare inlägg nu då

I måndags var jag och reporter och fotograf från NSD och provade Tree Hotel i Harads, häftigt. Men svajigt. MirrorCube var coolas, MEN de regnade in i den när Financial Times var där så vi fick nöja oss med den mindre coola The Cabin, som hängde 7 meter upp i luften i fyra tallar som stod i en sluttning.
Fotograf-kollega på väg ner i vår koja.

Jordhubbar, champagne och Laxsmörgåsar på kvällen. Mums!



Nu ikväll var jag och skolfröken på Allsång på Hägnan. Kevin Borg var där, och lokaltidningarna. Vi hamnade på webben (http://www.nsd.se/noje/artikel.aspx?ArticleId=5496195#index=5)(Jag är den i blått bakom gräskullen)
Trevligt, men väldigt blött var det. Dock inte lika häftigt som Allsång på Skansen, men man tager vad man haver och kokar soppa på en spik. Alltså tar men ett friluftmuseum, en töntig tant, en manskör och sen står man där i regnet och låtsas att TV-kamerorna sveper över en och att man känner doften av Mälaren i kombination med Stockholms avgaser och att man när de hela är över kommer att promenera genom Stockholm för att ta sig hem.
Nu var de inte riktigt så. Man kände doften av regn och sprang genom vattenpölarna upp till Skolfrökens bil och ringde mamma och bad henne koka varmt kaffe att värma sig med när man kom hem.
Kevin Borg





Kollega och Konkurrenter

Kollega
Sällskapet

Hällregnet som fick oss att kapitulera. (Det slutade att regna när vi kom hem till mig...)

1 kommentar:

Anna sa...

vi får gå på det riktiga allsång på skansen :D